use of technology

Febra Amazon.com in Romania – Febra Aurului a imbogatirii usoare peste noapte?

Am stat si m-am gandit despre ce sa scriu in postarea acestei luni. Observ ca in continuare cei care fac cursuri despre amazon nu mai fac fata! Si sunt din ce in ce mai multi care au capatat mai multa sau mai putina experienta, care declara ca fac profit foarte bun pe amazon, si se apuca de cursuri.

Si din ce in ce mai multa lume e gata sa le urmeze, indiferent de suma care se cere pe cursul amazon.

Personal, chiar si dupa ce am scris daca merita sa faci sau nu cursuri pentru a vinde pe Amazon, primesc in continuare intrebari daca sa se inscrie sau nu la un anumit curs. Habar nu am de cursuri decat din auzite si nici nu stiu ce poate fiecare, daca poate fi sau nu autodidact!

Ca si cursuri … am citit multe articole, multe postari si comentarii pe diferite grupuri, si am vizionat ore si zile intregi de video-uri despre acest fenomen. Si o fac in continuare. Altfel nu merge.

Ce se intampla insa acum in Romania cu aceste cursuri, cum sa faci business pe amazon, este daca vreti asemanator cu febra aurului, cunoscuta mai mult sub numele de Goana dupa Aur din California – California Gold Rush; 1848 – 1855 sau Gold Rush. Au fost cativa care s-au imbogatit, care au dat peste aur. “Cativa, nu toti”! Stiti insa cine au fost cei care s-au imbogatit sigur? Cei care au vandut tarnacoape, lopeti, cazmale si site pentru strecurarea si separarea aurului de pamant.

Cam asa se intampla acum cu cei care fac cursuri despre amazon. Sigur se imbogatesc cei care vand aceste cursuri. Dintre cei care le vor face, “cativa, nu toti” probabil vor reusi sa traiasca visul de a avea un business la care sa lucreze pe laptop de pe plaja. Asa a fost marketat de toti! 

Cei care au vandut uneltele de cautat aur, au facut partea cea mai usoara. Au adus uneltele la nasul cautatorilor de aur. Adica exact acolo unde se presupunea ca este zona unde te poti imbogati. Normal ca pretul era mare. Cautatorii de aur, care veneau de peste tot, din lume, nu doar din Europa, puteau veni cu propriile lor unelte, dar era mai simplu sa le cumpere direct din zona de unde se descoperise aurul. Apoi, munca cea mai grea tot pe cautatorii de aur cadea. Ei trebuiau sa munceasca, sa sape si sa stea in apa si noroi sa caute aur.

Cam asemanator si in cazul amazonului: cei care vand cursurile, fac partea cea mai usoara. Cursul este scump, desi poti gasi aceeasi informatie pe internet la pret foarte mic. Dar munca cea mai grea incepe, dupa ce se termina cursul sau dupa ce achizitionezi cursul. Nu iti cauta nimeni produsul, nu vorbeste nimeni cu supplierul chinez, nu iti trimite nimeni marfa in SUA, nu iti face nimeni lansarea si nu iti promoveaza nimeni produsul. Deci tot pe tine cade munca grea pe care tu te-ai incapatanat sa o inveti din cursuri scumpe, nu ieftine.

Si parca un curs pe care-l achizitionezi la un pret mic, nu este la fel de bun ca unul scump, nu-i asa?

Si in tot acest timp, cei care ti-au vandut cursul calatoresc pe banii platiti de tine si fac poze cu laptopul pe plaja! 

– R

1 thought on “Febra Amazon.com in Romania – Febra Aurului a imbogatirii usoare peste noapte?”

  1. I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top