Amazonienii, StepUP, Flinch pareri, mai stie cine ceva?

Amazonienii, StepUP, Flinch pareri, mai stie cine ceva?

Hai ca nu am mai scris demult despre “amazon.com”. In urma cu sase ani am scris despre “amazonienii” Iar poza de mai sus reprezinta o poza din vremurile lor bune, demult apuse din punct de vedere “cursuri”.

Intre timp cei doi amazonieni Alex Huditan si Claudiu Stanculescu aka Claus s-a despartit. Nepotrivire de caractere cel mai probabil. Gurile rele vorbesc despre o cearta. Dupa boom-ul cu cei mai multi cursanti era si normal. Fiecare a luat-o pe propriul drum

Alex Huditan s-a orientat destul de repede, mai ales ca el a ramas cu grupul Amazonienii. Daca cursul pe care-l promovase cei doi era Amazon SetUP, acum Alex a gasit o coninuitate asemanatoare Amazon StepUP (pentru a nu pierde foarte mult din reclama facuta pana atunci) . A gasit doua replacementuri: Vlad Dragomir care probabil regretase ca nu intrase in StartUp si Edward Ciprian care a venit cu promovarea unui soft asemanator cu Helium10. Acum grupul StepUP este mort! Iar grupul amazonienii este in moarte clinica – nicio informatie de la cei care mai vand si multe anunturi vand sau cumpar cont de amazon 🙂

Alex Huditan beneficiaza de baza de date amazonienii si trimite anunturi in care are comision de afiliat. A infiinta un Skool. Se ocupa de meditatie ca să crești un business online de la 0 la sute de mii de dolari pe lună cât mai eficient.

Claus aka Claudiu Stanculescu a plecat cu ceva permisii sa dea niste emailuri celor in amazonienii si sa-i anunte ca a infiintat un nou grup pentru cei care vindeau sau doreau sa vanda pe Amazon: Flinch, impreuna cu Vlad Ciocan dn amzonienii, care incepuse sa vanda bine. Intalnise el cuvantul asta in limba engleza si probabil i s-a parut cool 😂 Asa cum zice dictionarul ca si substantiv, flinch reprezinta un act de tresarire “”‘Don’t call me that,’ he said with a flinch”. Sau asa cum explica pe larg vocabulary: “este folosit pentru a descrie o persoană care dă dovadă de un moment de slăbiciune sau de frică”.

Ideea lui Claus a fost sa adune ceva bani din cursuri, dar sa si moneizeze accesul acest grup. Sellerii veniti din amazonienii unde accesul era gratis, nu au vrut insa sa dea bani.

Acum si Flinch si StepUP si mai ales Amazonienii sunt daca imi permiteti o comparatie niste ruine intr-o faza mai mult sau mai putin de degradare. Si personal nu cred ca mai pot fi re-constuite. Nici macar o programul privind consolidarea de risc seismic nu le mai ajuta. Asa cum am scris mai sus doar grupul amazonienii mai scoate ceva bani din “inchiriere”, celelatle nici nu mai pot fi “inchiriate”.

Personal cred ca pentru multi cursurile lor i-au ajutat sa desopere oportunitatea de a face bani in afara Romaniei. Au copiat insa reclama dupa cea facuta in USA, care este insa total diferita de cea din Europa si implicit Romania. Astfel ca multi au crezut ca pot face bani fara sa munceasca si ca doar daca vor plati $1500 (de dolari americani!) si vor urma cursul va fi suficient ca ulterior sa faca milioane de dolari americani. De aici si multi hateri in special pentru Alex Huditan. Insa cei care s-au transformat in hateri nu sunt doar cei care nu au reusit, ci si invidiosi si care nu vor fi niciodata antreprenori. Un exemplu in video-ul de mai jos – vaaai!

2 thoughts on “Amazonienii, StepUP, Flinch pareri, mai stie cine ceva?”

  1. Niste scammeri Hudi Si Claus – acum numai le mai merge niciun vidoe desi au promis ca video-urile vor fi disponibile pe viata!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top